reklama 11A

ČJF vypsala výběrové řízení na volnočasové oblečení pro reprezentaci

ikonka

Česká jezdecká federace publikovala v úterý 9. března na svých internetových stránkách podmínky veřejné soutěže na dodavatele volnočasového oblečení pro členy reprezentace. Skládá se ze dvou částí, přičemž obě mají uzávěrku 15. března ve 12:00 hodin.
09.03.2021 13:38  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C
 
Česká jezdecká federace poptává dodání sady volnočasového oblečení pro členy reprezentace ČJF pro rok 2021 včetně vyhotovení výšivky/potisku s logem „Czech team“ a výšivky vlajky ČR s termínem dodání do 3 týdnů od objednání, se současnou možností průběžného dodání dalších kusů potřebných velikostí jednotlivých druhů oblečení v průběhu závodní sezóny 2021 nejméně do října 2021. 
 
Jednat by se mělo o 300 kusů trik s krátkým rukávem a límečkem – červená/tmavě modrá/bílá barva, ve všech velikostech – dětská, dámská, pánská v počtu 100 kusů v každé uvedené kategorii. Dále pak o 80 kusů kšiltovek – modrá/červená, vše včetně nášivky vlajky ČR v rozměru minimálně 4,5 cm x 3 cm a nášivky/potisku loga „Czech team“ v rozměru minimálně 5,5 cm x 2,5 cm. Návrh umístnění i provedení loga/vlajky (potisk, výšivka) musí být součástí nabídky ve formě grafického ztvárnění. 
 

PSALI JSME: Čeští olympionici budou závodit v oblečení EquiSoul, rozhodl VV ČJF

 
V rámci samostatné části veřejné soutěže ČJF poptává dodání 80 kusů lehkých bund – nepromokavá, bez jakéhokoli jiného potisku či výšivky než je níže požadováno, červená/tmavě modrá barva, ve všech velikostech – dětská, dámská, pánská v počtu 20/30/30 kusů v uvedených kategoriích, vše včetně nášivky vlajky ČR v rozměru minimálně 4,5 cm x 3 cm a nášivky/potisku loga „Czech team“ (viz příloha) v rozměru minimálně 5,5 cm x 2,5 cm. Návrh umístnění i provedení loga/vlajky (potisk, výšivka) musí být součástí nabídky ve formě grafického ztvárnění.
 
Nabídky musí být doručeny nejpozději v pondělí 15. března 2021 do 12:00 hodin na sekretariát ČJF. Podrobnosti zájemci najdou POD TÍMTO ODKAZEM
 
AKTUALIZACE 12. 3. 10:50 HODIN: Z důvodu nepříznivého vývoje covidových opatření a s tím spojené zpoždění dodávek materiálu ČJF prodlužuje lhůtu k podání nabídky o 14 dní, tj. do 29. 3. 2021 12:00 hodin. V případě osobního doručení nabídky je nutné si termín předání předem dohodnout s asistentkou generálního sekretariátu ČJF, Hanou Myšinskou na tel. č. +420 724 511 170, popř. e-mailem: hana.mysinska@cjf.cz.
 
Zdroj: ČJF
Ilustrační foto Kateřina Návojová / Jezdci.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE