reklama 11C

ČJF omezuje provoz sekretariátu. Přítomna bude pouze asistentka

ikonka

S ohledem na nepříznivě se vyvíjející epidemickou situaci v souvislosti s šířením onemocnění Covid-19 v České republice se s účinností od 26. října upravuje provoz sekretariátu České jezdecké federace. Osobně bude možné dorazit pouze ve vybrané dny.
26.10.2020 18:14  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Činnost sekretariátu bude pro členskou základnu v tomto týdnu omezena. Záležitosti nezbytné k vyřízení osobní cestou bylo možné na sekretariátu projednat během pondělí 26. 10. pouze do 16:30 hodin. 
 
Nejbližší otevírací doba je ve čtvrtek 29. 10. od 9:00 do 11:00 hodin, kdy bude na sekretariátu přítomna pouze asistentka generálního sekretáře Hana Myšinská.
 
V následujícím týdnu bude v sekretariátu přítomna výhradně asistentka generálního sekretáře, a to v pondělí 2. 11. od 9:00 do 11:00, ve středu 4. 11. od 15:00 do 17:00 a v pátek 6. 11. od 9:00 do 11:00 hodin. Pro vstup a pohyb osob po sekretariátu ČJF je nezbytnou podmínkou nasazená rouška zakrývající nos i ústa. 
 
Ostatní zaměstnanci sekretariátu budou i nadále vykonávat své pracovní činnosti, avšak nebudou fyzicky přítomni v prostorách sekretariátu.
 
Zdroj: www.cjf.cz



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE