reklama 11D

Velkou rundu drezurního poháru ČJF ovládla Hábová, malou Knoflíček

ikonka

V neděli 11. října byla uzavřena drezurní sezona 2020 vyvrcholením Českého poháru ČJF, který se odehrál v areálu Královického dvora. Od prvního kola si o celkové vítězství říkala Tereza Hábová s Jamesem Bondem. Dokázala to a zvítězila ve velké rundě.
11.10.2020 20:23  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Nedělní finálový den v Královickém dvoře byl vyhrazen pro účastníky třetích kol v jednotlivých kategoriích v rámci Českého poháru ČJF 2020. 
 
Ve velké rundě byla v čele již od prvního kola Tereza Hábová s oldenburským valachem James Bond. Celkové skóre po třech kolech 67,122 % stačilo této dvojici na vítězství. Úspěšná byla ve finálových kolech také Adéla Neumannová, která s koněm Babylon Van Lange Weeren získala hodnocení 65,486 % po třech kolech a skončila druhá. Na místo třetí dosáhla s výsledným ziskem 64,888 % dvojice Dziuba Dziyana s valachem Solo Paladia. 
 
Malou rudnu ovládl Michal Knoflíček s Dublinem 1. Na druhém místě za ním skončila Petra Miki Civišová v sedle Europe-M, třetí pak Tereza Hábová s Cornell S.
 
Výsledky všech kategorií Českého poháru ČJF 2020 drezuře naleznete ZDE 
 
Foto Jan Matuška



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE