reklama 11D

Chuchle Arena Praha spustila prodej ročních vstupenek na sezonu 2021

ikonka

Od úterý 1. prosince Chuchle Arena Praha spustila předprodej ročních vstupenek na sezonu 2021. Návrh termínové listiny obsahuje čtrnáct dostihových dnů (od 5. dubna do 6. listopadu) a bude zveřejněn po schválení Jockey Clubem ČR.
03.12.2020 13:02  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12B
 
Ceny permanentek do Chuchle Areny Praha se nezvyšují, naopak držitelé ročních vstupenek 2020 mohou žádat o 50% slevu, protože možnost jejich využití byla omezena. 
 
„Nárok na slevu není automatický, je třeba o ni zažádat při koupi vstupenky 2021, nicméně za nevyužité slevy budeme rádi, jelikož nám pomohou kompenzovat neplánované vyšší výdaje na sezonu 2020,“ uvádí zástupci Chuchle Areny Praha na oficiálních internetových stránkách.
 
Permanentní vstupenka na sezonu 2021 vyjde na 1.200 Kč, vč. parkování pak na 1.800 Kč. V kombinaci s parkováním a dostihovým programem stojí 2.500 Kč. V rámci „Klubu Patriot / Student“ (pro přátele dostihů ve věku 60 let a více nebo pro studenty do 26 let) stojí permanentka pouhých 500 Kč.
 

Podrobnosti najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Ilustrační foto archiv TMM



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE