reklama 11B

Čeští vytrvalci startovali v Kliczkowě. Turková byla třetí v CEI 120

ikonka

Během uplynulého víkendu se konaly v polském Kliczkowě mezinárodní závody ve vytrvalosti, v jejich řámci probíhalo zároveň mistrovství Polska. Závodů se zúčastnilo 92 dvojic z 12 zemí, včetně reprezentantů České republiky.
13.07.2021 17:24  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
V pátek startovaly na trati CEI 100 Denisa Kučerová na koni Wictoria Ellis, která soutěž dokončila na 12. místě, a Zuzana Beranová na koni Shamalee. Ta byla bohužel po druhém kole vyloučena. Pří národní soutěži CEN 50 km se dařilo Miroslavu Konopovi s koněm Efol, jenž na dané vzdálenosti zvítězil.
 
V sobotu na trati CEI 120 obsadila Gabriela Turková na koni Psyche Amon 3. místo. V juniorské kategorii CEIYJ 120 Kristýna Sittová na koni Fiery Diamont dokončila na 8 místě. V národní soutěži CEN 80 startovaly Dana Berková na koni Selen, Kateřina Milsimrová na koni Makid S a Nikol Nováková na Shanti. Bohužel byly diskvalifikovány po druhém kole z důvodu neznalosti národních pravidel v Polsku. Ta uvádí, že cílem není možné projekt v kroku. V soutěži CEN 50 startovala jezdecká dvojice Aneta Bubelová na koni Misja, ale bohužel byla také diskvalifikována.
 
Podrobné výsledky je možné dohledat v aplikaci Yamamah.
 
Text: Alexej Burian 
Foto: Lucie Bakulová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE