reklama 11A

MČR ve vytrvalosti v Budislavicích nebude. Komise doporučí Chlumec

ikonka

Mezinárodní závody ve vytrvalosti a mistrovství České republiky se v Budislavicích neuskuteční ani v odloženém červnovém termínu. Závody byly zrušeny bez náhrady. Komise vytrvalosti ČJF navrhne Výkonnému výboru přesunout šampionát do Chlumce.
19.04.2021 21:35  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Původně se mělo mistrovství České republiky 2021 ve vytrvalosti a závody kategorie CEI v Budislavicích konat od 4. do 5. června. Později byly posunuty až na 11. a 12. června. Změnu schválil Výkonný výbor ČJF během svého březnového zasedání.
 
Zhruba v polovině dubna však závody bez bližších informací zmizely z kalendáře ČJF, byť v termínové listině FEI Budislavice stále figuruje. 
 

Nepřehlédněte: Od rozbřesku do soumraku. MČR 2020 ve vytrvalosti pro vytrvalé diváky

 
Předsedkyně komise vytrvalosti ČJF Zuzana Žežulková redakci Jezdci.cz potvrdila, že závody byly zrušeny a komise doporučí Výkonnému výboru ČJF přesunutí mistrovství České republiky do Chlumce nad Cidlinou, kde se národní šampionát konal již v loňském roce.
 
CEI2* Chlumec nad Cidlinou je naplánováno na 6. a 7. srpna. „Tento letní termín je vhodný i z hlediska rizik spojených s aktuální nákazovou situací,“ uvedla Zuzana Žežulková. 
 
Foto Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE