reklama 11A

Jezdci Spojených arabských emirátů ovládli MS ve vytrvalosti v Pise

ikonka

Reprezentanti Spojených arabských emirátů jednoznačně ovládli Longines FEI mistrovství světa ve vytrvalosti, které se uskutečnilo v sobotu 22. května v italské Pise. Zlato získal Salem Malhoof Alkitbi na koni Haleh. Druhý byl Mansour Alfaresi.
22.05.2021 21:47  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Stejně jako vítěz 160kilometrového závodu v Pise Salem Malhoof Alkitbi na koni Haleh i druhý v cíli Mansour Alfaresi v sedle Birmann Aya dokončil světový šampionát v průměrné rychlosti 21,6 kilometrů v hodině. Oba dva jezdci jsou reprezentanty Spojených arabských emirátů. 
 
Z třetí příčky se radoval Boni Viada de Vivero z Chile s koněm As Embrujo. Jeho rychlost byla 21,27 km/h. Hodnoceno bylo 26 účastníků, dalších 48 náročnou trať nedokončilo. Mezi nimi byly i dvě slovenské dvojice Lucia Marošová v sedle Shereen a Martin Gallo na koni Koheilan Duka.
 
Foto: EWC



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE