reklama 11A

Český skokový pohár 2024 začne v Hořovicích a vyvrcholí v Martinicích

ikonka

V roce 2024 se uskuteční již 23. ročník Českého skokového poháru. Tato domácí parkurová extraliga odstartuje v Hořovicích na Berounsku, finále proběhne po dvou letech v Martinicích u Březnice. Celkem je naplánováno jedenáct seriálových mítinků.
19.10.2023 16:09  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Český skokový pohár tradičně odstartuje v druhé polovině dubna a následovat bude velmi nabitý květen, kdy jsou vypsaná kola v Brně, v Hradištku u Sadské a ve Zduchovicích u Kamýku nad Vltavou. V kalendáři nechybí ani tradiční Velká cena Ostravy, ale ta již podruhé bude probíhat pouze s podporou Asociace ČSP.
 
Po červnové přestávce, kdy dostanou přednost mezinárodní závody, bude extraligová série pokračovat v červenci na kolbišti olomouckého Equine Sport Centra. Druhým nejrušnějším měsícem v pohárové sezoně je srpen. V osmém měsíci jsou vypsané mítinky v severočeské Jítravě, v Opavě Kateřinkách a na Farmě Ptýrov u Mnichova Hradiště, která jako obvykle připravuje oblíbenou noční Velkou cenu.
 
Zářijovému vrcholu budou předcházet ještě kvalifikační kola v Suché u Litomyšle a v Chuchle Areně Praha. Poslední body mohou jezdci získat při Velké ceně Martinic, na níž během stejného víkendu naváže Super Grand Prix. Představí se v ní všichni vítězové jednotlivých Velkých cen společně s devíti nejlépe bodujícími jezdci v rámci žebříčku Českého skokového poháru.
 

 

Kalendář ČSP 2024

21. dubna ČSP Velká cena Hořovic
5. května ČSP Velká cena Brna
12. května ČSP Velká cena Hradištka
19. května Velká cena Ostravy s podporou ČSP
26. května ČSP Velká cena Zduchovic
7. července ČSP Velká cena Olomouce
11. srpna ČSP Velká cena Jítravy
18. srpna ČSP Velká cena Opavy
24. srpna ČSP Velká cena Ptýrova
8. září ČSP Velká cena Litomyšle
15. září ČSP Velká cena Prahy
27. září ČSP Velká cena Martinic
29. září finále ČSP Martinice
 
 
Foto: Anežka Závorková, poskytla Asociace ČSP
Zdroj: Asociace ČSP



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Komunity na síti

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE