reklama 11A

Bartoš a Ole Caballero vítězní v Trevisu, Fraga byla čtvrtá v Lyonu

ikonka

Sedmiletý hnědák Ole Caballero a Josef Bartoš se v pondělí postarali o další vítězství trenéra Josefa Váni ml. v Itálii. Valach stáje Scuderia Aichner SRL triumfoval lehce o 8 délek v prodejní steeplechase Premio U.N.P.C.P.S. na 3500 metrů v Trevisu.
16.11.2020 18:35  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |   FANCLUB
reklama 12C

Další čeští zástupci sbírali v Trevisu umístění. Morning Star s Bartošem doběhl třetí v siepi Premio Refrontolo na 3000 metrů, Tiara Man pod Lukášem Matuským obsadil ve stejném dostihu čtvrté místo.

Z trojice koní trenéra Václava Luky mladšího na večerních dostizích v Lyonu la Soie dosáhli na dotované příčky dva. Loňská zimní královna Fraga se pod Eddym Hardouinem tentokrát neopozdila na startu jako minule a po optimálním průběhu finišovala čtvrtá v prodejní Prix Pamponi (2150 m, 13 000 eur). Podruhé v kariéře startující Cassal dosáhl v Prix la Combattante (2150 m, 13 000 eur) pro tříleté koně na páté místo.

Fort Templier odvodil prodejní Prix de Bohlen (2150 m, 13 000 eur), ale v polovině cílové roviny se přes něj dostalo pět soupeřů a ryzák majitele Viktora Tymošenka skončil šestý.




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE