reklama 11B

Autogramiády při GC Playoffs se neuskuteční. Zdraví je na prvním místě

ikonka

Organizační výbor Global Champions Prague Playoffs nebude realizovat autogramiády českého olympijského týmu, resp. týmu Prague Lions, plánované na pátek a sobotu. Důvodem je aktuální situace kolem pandemie covid-19.
18.11.2021 23:31  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B
 
„Vzhledem k aktuální situaci ohledně pandemie koronaviru jsme se rozhodli chránit jak jezdce, tak diváky. Autogramiády, při nichž lidé dle našich zkušeností v minulosti čekali na podpisy v dlouhých řadách i několik desítek minut a docházelo též k blízkému kontaktu mezi jezdci a diváky, jsou z našeho pohledu rizikovým faktorem, který jsme se rozhodli eliminovat. Věříme, že návštěvníci naše rozhodnutí chránit jejich zdraví pochopí,” vysvětlil Jan Andrlík, ředitel Prague Playoffs. 
 
Fanoušci ale o možnost získat podpisy svých oblíbených jezdců nepřijdou. Připravené podepsané karty budou k dispozici na prodejním stánku s oficiálním merchandisingem Prague Playoffs v O2 areně na vstupu Sever. Počet karet je však omezen.
 
Foto David Horváth / CET



Sledujte vysílání EquiTV.cz nebo poslouchejte EquiRadio.cz

 

Přihlaste se k odběru týdenního newsletteru ZDE!

 

Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

FB skupiny Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz

 
Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE