reklama 11A

ŽIVĚ: Zimní pohár 2020 pokračuje v Královicích třetím skokovým kolem

ikonka

Internetová televize EquiTV.cz vám opět živě zprostředkuje další kolo Zimního jezdeckého poháru České jezdecké federace 2020. V neděli 8. března pokračuje tato série třetím parkurovým mítinkem v Královicích u Slaného. Připojte se cca od 9.00 hodin!
08.03.2020 14:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12C

PŘENOS SLEDUJTE ZDE - KLIKNĚTE!

 
Předpokládaný start první z osmi soutěží druhého parkurového mítinku v rámci série Zimního jezdeckého poháru České jezdecké federace 2020 je v 8.00 hodin, přímý přenos však začne až zhruba o hodinu později, kdy by měla přijít na řadu seriálová pony soutěž.
 
Přenos poběží ve dvou režimech, kdy následující tři rámcové soutěže, které nejsou započítávané do zmiňovaného seriálu, budou streamovány na internet tzv. bezobslužně. Znamená to, že k dispozici bude statický záběr do haly, ale kamera nebude obsluhovaná. 
 
To se ovšem netýká tří bodovaných soutěží – LP handicap (soutěž č. 3), L* (soutěž č. 7) a S* (finále soutěže č. 8). V těchto případech budete moci sledovat plnohodnotně zaznamenávaný průběh závodů.
 
Pevně věříme, že i tento super lowcostový přenos přiláká k monitorům velké množství příznivců parkurového skákání, kteří uvítají možnost kdykoliv nahlédnout do závodní haly a vychutnat si především soutěže, při nichž jde o finálovou účast při březnovém Jezdeckém festivalu!



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE