reklama 11C

Živě: Velká pole, pestrý program. Sledujte dostihy ve Velké Chuchli

ikonka

Po dvou týdnech se vracejí do Chuchle Areny Praha cvalové dostihy. Připraven je bohatý program, všech osm dostihů můžete v neděli 21. června sledovat v přímém přenosu internetové televize EquiTV, který začíná v 13:45 hodin.
19.06.2020 10:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12B
 
Týden před klasickou Velkou jarní cenou se v neděli 21. června koná v Chuchle Areně Praha koná atraktivní mítink, jehož vrcholem bude Červnový handicap. Na startu II. kategorie na 1800 metrů se sejdou Master Of Gold, Red Persian, Storm de Nuit  či Galis.
 
Z dostihů vyhrazených tříletým koním se bude pozornosti těšit zejména Cena CK Martin Tour na 1600 metrů, v níž změří síly květnová vítězka Red Dynamite s klasickými uchazeči Zaukhanem a Francimorem.
 
Své příležitosti mají v nedělní Chuchle Areně Praha také supervytrvalci či dvouletí koně. První z osmi dostihů startuje ve 14:15, přímý přenos internetové televize EquiTV začíná ve 13:45.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE!

 
Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR.
 
Ilustrační foto: Marek Sekáč



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE