reklama 11C

Živě: Špičkoví sprinteři i Velká mostecká. Sledujte dostihy v Mostě

ikonka

Svatováclavská cena, Velká letní cena a Velká mostecká steeplechase jsou hlavními lákadly mosteckého mítinku v neděli 30. srpna. Celé dostihové odpoledne můžete sledovat v přímém přenosu internetové televize EquiTV.
27.08.2020 06:50  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12C

Na závěr letních prázdnin se dostihoví příznivci můžou těšit na špičkově obsazený mítink v Mostě. V neděli 30. srpna se na severočeské dráze poběží tři jedničkové dostihy - v 99. Vršanská uhelná Svatováclavské ceně se utkají špičkoví sprinteři, ve 23. Velké letní ceně Ústeckého kraje středotraťaři a součástí programu je také Charvát CTS Velká mostecká steeplechase.

Oba rovinové vrcholy mají mezinárodní obsazení. Ve Svatováclavské ceně změří síly s domácí špičkou německý Power Jack, pro kterého to bude příprava na Evropský pohár žokejů. Ve Velké letní ceně se představí někdejší vítězka Karpatské ceny O’ffensive.

Součástí rámcového programu bude po roční přestávce opět Dostih s prodejními podmínkami, v němž poběží osm startujících v cenovém rozpětí od 45 000 do 75 000 Kč.

Mostecký mítink obsahuje celkem osm dostihů, první z nich se poběží ve 14:00. Přímý přenos EquiTV si můžete pustit už od 13:30.

STREAM SLEDUJTE ZDE!

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR.


Ilustrační foto: Pavla Pechmanová




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE