reklama 11A

Živě: Sledujte závěr CEI a MČR 2021 ve vytrvalosti v Chlumci na EquiTV

ikonka

Na start mistrovství ČR ve vytrvalosti 2021 a CEI2* se jezdci s koňmi vydají po okolí Chlumce nad Cidlinou v sobotu 7. srpna již od 6:00 hodin. Vše bude průběžně zaznamenávat EquiTV, která zároveň po 18. hodině odvysílá živě slavnostní vyhlášení.
04.08.2021 12:15  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12B
 
Seniorská trať dlouhá 120 kilometrů je složená ze čtyř etap (40, 30, 30 a 20 kilometrů) a plánovaný start je v 6:00 hodin. Junioři a mladí jezdci mají tři etapy o délce 30, 30 a 20 kilometrů. Vyrážet by měli v 6:45 hodin. Poslední hodnocení senioři musí dorazit do cíle nejpozději v 18:10 hodin.
 
Zhruba od 18:30 hodin připravuje internetová televize EquiTV.cz ve spolupráci s Českou jezdeckou federací přímý přenos ze slavnostního vyhodnocení šampionátu, resp. celých závodů. To by mělo začít nejpozději v 19:00 hodin. 
 

On-line přenos sledujte na TÉTO STRÁNCE!

 

Vzhledem k tomu, že přesný čas nelze uvést dopředu, doporučujeme si předem nastavit připomenutí začátku streamu (stačí kliknout do připraveného okna pro přenos).
 

Výsledkový servis MČR ve vytrvalosti Chlumec n. C. 2021 je ZDE

Informace k CEI2* Chlumec nad Cidlinou 2021 jsou TADY

 
Ilustrační foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE