reklama 11B

Živě: Generálka na České derby. Sledujte Velkou červnovou cenu

ikonka

Na jedenáct dostihů včetně Velké červnové ceny a Memoriálu Jaroslava Maška se mohou těšit dostihoví příznivci v sobotu 5. června v Chuchle Areně Praha. Více než pětihodinový přímý přenos veškerého dění připravuje internetová televize EquiTV.
02.06.2021 10:00  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12C
 
Poprvé od loňského Evropského poháru žokejů se vrátí do hlediště Chuchle Areny Praha diváci. Nejlépe zaplněná tribuna za posledních osm měsíců zhlédne v sobotu maratonský program jedenácti dostihů, jemuž dominuje 69. Velká červnová cena.
 
Hlavní předzkouška Českého derby nabídne tradičně maximální pole šestnácti koní, a třebaže ji část ročníkové špičky vynechává, měla by poskytnout několik důležitých indicií před vrcholem sezony.
 
Třídou v poli je druhý z Velké jarní ceny Vert Liberte (Hrouda), přičemž DS Pegas má v dostihu i progresivního Tcheque Kinga (Vyhnálek). Dvojici hřebců posílá na start i stáj Lokotrans, která bude kromě účastníka dvou klasických dostihů Aidensfielda spoléhat i na šestého z květnového trialu Abrams Creeka.
 
Zkušenosti z jedničkové scény už mají Dragon Arrow (Šafář) i z derby škrtnutý Kmotr (Koplík), naopak poprvé letos změří síly s elitou Mike Majk (Zatloukal), Rabbit Buratino (Lukášek) a talentovaný domácí odchovanec Respekt (Chaloupka). Trenér Václav Luka poprvé ukáže domácímu publiku na francouzských drahách etablovaného Global Mana (Foret).
 
Ve druhém jedničkovém dostihu dne, Memoriálu Jaroslava Maška na 1400 metrů, na sebe narazí silná sestava starších koní jako Politicum, Tularka, Rabbit Havana, Ultimate Fight a další. Atraktivní sestavou se může pochlubit i dvojková Cena Jockey Clubu ČR na 1400 metrů.
 
První dostih bude odstartován ve 14:00, přímý přenos EquiTV si můžete pustit již v 13:30.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE! (KLIKNĚTE)

Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR
 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE