reklama 11D

Živě: Dostihová sezona spěje k závěru, sledujte klasický St. Leger

ikonka

Bez diváků a za přísných hygienických opatření se v sobotu 21. listopadu uskuteční závěrečné letošní dostihy v Chuchle Areně Praha. St. Leger a dalších šest dostihů vám nabídne v přímém přenosu EquiTV ve spolupráci s Jockey Clubem ČR.
17.11.2020 09:30  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12B
 
Definitivní tečku za po všech stránkách nelehkou dostihovou sezonou udělá v sobotu 21. listopadu St. Leger. Pátý klasický dostih roku bude vrcholem závěrečného mítinku v Chuchle Areně Praha, který můžete sledovat v přímém přenosu internetové televize EquiTV.
 
Na start St. Legeru se po škrtu zraněného Rusela postaví sedm koní ze tří různých zemí. Favoritkou bude třikrát druhá z letošních klasických dostihů Vivienne Wells, na kterou trenér Bohumil Nedorostek opět angažoval německého šampiona Alexandera Pietsche.
 
Ze Slovenska přijíždí Agata Christie, tréninková kolegyně vítěze Českého derby Opasana. Z domácích tříletých zasáhnou do boje o klasický úspěch Cote Jardin, Joganville, Kenshibu Avignon a Dicke Berta.
 
Sobotní program obsahuje šest dalších dostihů včetně dvou určených pro dvouleté koně. Ke svému rozuzlení spějí rovinové šampionáty. Titul šampiona rovinových jezdců má jistý Jan Verner, který v rámci Lázně Poděbrady Cupu nasbíral 17 vítězství a již nemůže být předstižen. Druhý Tomáš Lukášek před několika týdny odjel na zimní angažmá do Kataru.
 
Mezi rovinovými trenéry vede Helena Vocásková. Druhý Allan Petrlík nasedlá v sobotu dvanáct koní, ale jeho šance na smazání pětibodové ztráty jsou v čistě teoretické rovině. Velký souboj se však dá čekat v Ladies’ Cupu Bflow. O titul nejúspěšnější jezdkyně se utkají dosud vedoucí Simona Laubeová s Martinou Havelkovou.
 
První dostih bude v sobotu odstartován ve 12:00, přímý přenos EquiTV si můžete pustit už od 11:30.
 

STREAM SLEDUJTE ZDE!

 
Startovní listiny najdete na webu Jockey Clubu ČR
 
Ilustrační foto: Bohumil Křižan, Jockey Club ČR



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE