reklama 11B

ČSP Zduchovice: Šalková byla v Big Tour o fous rychlejší než Štětina

ikonka

Čtvrteční nejvyšší soutěží druhého kola Českého skokového poháru 2020 ve Zduchovicích byl handicap na výškách 130 a 140 centimetrů, kde dosáhli nuly a téměř shodného času Tina Šalková a Jan Štětina. O sedm setin sekundy byla rychlejší prvá jmenovaná.
11.06.2020 21:49  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
Ve čtvrtek 11. června se ve Zduchovicích při příležitosti druhého letošního mítinku Českého skokového poháru skákalo až do úrovně soutěže handicap na 130 a 140 centimetrech, na jejíž start se postavilo celkem osmnáct účastníků. Pouze třetině se podařilo dojet bezchybně.
 
Bez chyb na překážkách a v téměř identickém čase dojeli Tina Šalková a Jan Štětina, o pouhých sedm setin sekundy byla rychlejší Tina v sedle belgické klisny Frascati van ter Hulst.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto Zenon Kisza - fotokisza.com



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE