reklama 11C

Dění v týdnu: V Chuchli, Zduchovicích a Hradištku se bude skákat do T*

ikonka

Druhý mítink Českého skokového poháru míří do Zduchovic, kde proběhne v neděli 14. června Velká cena na úrovni T*. Stejně vysoko se bude skákat rovněž ve Velké Chuchli, kam jede řada potenciálních účastníků OH v Tokiu, ale také v Hradištku u Sadské.
09.06.2020 19:15  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Během druhého červnového víkendu se bude skákat ve Velké Chuchli, Zduchovicích a Hradištku až do 145 centimetrů, série Paragan Jump Tour pro amatérské jezdce pokračuje v Třeštině Háji a drezurní jezdci se sejdou na Panské líše.
 

Druhý mítink ČSP 2020 startuje již ve středu 10. června

 

Zduchovické kolo Českého skokového poháru začíná již ve středu 10. června 2020 nižšími soutěžemi a program vyvrcholí nedělní Velkou cenou s výškou překážek do 145 centimetrů. Na seznamu účastníků je například Aleš Opatrný s koňmi Gucci a Forewer, Rudolf Doležal a Quattro Cento či Jan Štětina s Gylordem a Fantasticem.
 
Startovní a výsledkové listiny sledujte ZDE.
 

Ve Velké Chuchli se představí česká parkurová špička

 

Chuchle Arena Praha otevře své brány parkurovým jezdcům ve dnech 10. až 14. června. Diváci se mohou těšit mj. na potenciální členy českého reprezentačního týmu pro olympijské hry v Tokiu v čele s Annou Kellnerovou či Alešem Opatrným, a také nejmladší nadějnou posilu olympijského týmu - Sáru Vingrálkovou.
 
Startovní a výsledkové listiny sledujte ZDE.
 

Při Champions Tour v Hradištku se bude skákat až do úrovně T*

 

Od pátku do neděle 12. až 14. června se v Hradištku u Sadské konají skokové závody od hobby až do T*, které bude rovněž kvalifikační na republikový šampionát. Celkem je na programu patnáct soutěží.
 
Startovní a výsledkové listiny sledujte ZDE.
 

Další zastávka Paragan Jump Tour proběhne v Třeštině Háji

 

Skoková série Paragan Jump Tour určená amatérským jezdcům pokračuje v neděli 14. června v jezdeckém areálu Třeština Háj. Proběhne celkem sedm soutěží, z toho tři hobby a čtyři určené pony.
 
Startovní a výsledkové listiny sledujte ZDE.
 

Drezury na Panské líše zakončí Svatý Jiří

 

V Brně na Panské líše se v neděli 14. června uskuteční drezurní závody, které zahájí hobby soutěží Z1 a vyvrcholí úlohou SG. Uzávěrka přihlášek je ve čtvrtek 11. června večer.
 
Startovní a výsledkové listiny sledujte ZDE.
 
Ilustrační foto Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE