reklama 11D

Vstupenky na CSIO3* Prague Cup 2020 v Chuchle Areně téměř vyprodány

ikonka

Na páteční a nedělní program CSIO3* Prague Cup zbývá posledních pár stovek vstupenek. Zájemci tak mají poslední šanci je zakoupit přes síť GoOut.net, na místě v tĕchto dnech velmi pravděpodobně v prodeji nebudou. Ve čtvrtek a v sobotu však ano.
19.08.2020 09:32  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
V úterý 18. srpna zbývalo na pátek posledních 200 vstupenek, na neděli ještě o něco méně. „Nepochybujeme o tom, že do pátku budou všechna volná místa na tyto dva dny vyprodaná, s prodejem vstupenek na místě tudíž nepočítáme. Každopádně předprodej na internetu nebude ukončen, dokud nebudou všechna místa obsazena. Ve čtvrtek a v sobotu budou mít zájemci u vstupu do areálu možnost vstupenky zakoupit v pokladně. Doporučujeme však i na tyto části čtyřdenního programu lístky zakoupit nebo objednat přes síť GoOut.net, jelikož se může stát, že kapacita bude během dne postupně naplněna,“ upozorňuje prezident závodů Jan Andrlík z Czech Equestrian Teamu.
 
Na čtvrtek stojí vstupné 150 korun, na ostatní dny je to o 100 korun více. Děti do dvou let mají vstup zdarma. Návštěvníci musí počítat s tím, že při vstupu do areálu jim bude změřena teplota. Pro zachování bezpečnosti všech účastníků a návštěvníků bude osobám se zvýšenou teplotou odmítnut vstup do areálu. 
 
Veškeré další informace k programu závodů jsou k dispozici na adrese www.csiopraha.cz.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE