reklama 11C

Vingrálková opět vyhrála. V Římě ovládla Grand Prix CSI2* s Damoclesem

ikonka

Parkurová jezdkyně Sára Vingrálková vyhrála v sedle Damoclese From Second Life Z Grand Prix s výškou překážek 145 centimetrů, která se v neděli 5. září stala vrcholem mezinárodních závodů kategorie CSI2* na závodišti Tor di Quinto v Římě.
05.09.2021 23:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Celkem 43 dvojic nastoupilo do Grand Prix CSI2* na závodišti Tor di Quinto v Římě. Dvoukolovou soutěž s překážkami do 145 centimetrů překonala bez chyby a v nejrychlejším čase druhého kola Sára Vingrálková na Damoclesovi From Second Life Z.
 
Česká parkurová jezdkyně si na sociálních sítích pochvalovala skvělý výkon tohoto teprve osmiletého koně. „Jsem pyšná, jak skákal v jeho úplně první rankingové soutěži,“ uvedla v anglickém komentáři na svém facebookovém profilu.
 

Psali jsme: Antidopingový výbor vede muž z kauzy Vingrálková, tři členové skončili

 
Na dalších dvou příčkách skončil se svými svěřenci Doc a Cenerado domácí jezdec Giacomo Bassi. Až na pár výjimek většina účastníků Grand Prix byla z Itálie. 
 
Již za několik málo dnů startuje jen o pár kilometrů vedle v Circus Maximus dvoutýdenní mítink parkurové série Global Champions. Těchto závodů se bude účastnit nejen Sára Vingrálková, ale také Anna Marie a Kristina Vítkovy. V hlavní kategorii CSI5* pak budeme moci sledovat Annu Kellnerovou.
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE