reklama 11D

Velká vánoční soutěž o produkty Audevard pro lepší zdraví vašich koní

ikonka

Ve spolupráci se společností Dr. Vet s.r.o. jsme pro vás připravili předvánoční soutěž o produkty značky Audevard, které slouží pro lepší zdravotní kondici vašich koní. Pomáhají např. od kašle, bolavých kloubů, podlomů, při ztuhlosti, či kolikách.
10.12.2020 14:25  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Od 10. do 15. prosince s námi můžete soutěžit o několik níže uvedených produktů značky Audevard. 
 
Stačí napsat na e-mail: info@jezdci.cz do předmětu zprávy heslo „SOUTĚŽ“ a jeden z níže uvedených produktů, o který byste měli zájem. Do zprávy dále uveďte, za kolik korun lze daný produkt pořídit prostřednictvím e-shopu Dr. Vet (viz odkaz v názvu produktu) a celé své jméno. 
 
Jednotlivé produkty získají ti, jejichž správné odpovědi dorazí jako páté v pořadí. Výherci následně budou požádáni o kontaktní údaje, na které mají být ceny zaslány zástupci společnosti Dr. Vet s.r.o.
 

Balsamic Air

PŘI NACHLAZENÍ A VYKAŠLÁVÁNÍ. Občasné podráždění sliznice hrtanu a hltanu, chladné počasí a zimní období, perorální podání, antiseptikum, eliminace bronchiálních sekretů. Vysoká koncentrace esenciálních olejů (Eukalyptus, Niaouli, Borovice, Rozmarýn lékařský).
 

Ekyflex Mobility

VYŽIVUJE KLOUBY A TLUMÍ BOLEST. Koncentrované složení na bázi ďáblova spáru a kyseliny hyaluronové přizpůsobené pro koně s bolestmi kloubů a pro starší koně. Poskytuje pomoc při ztuhlosti kloubů. Pomáhá vylepšit flexibilitu kloubů. Chrání svalové buňky v okolí kloubů. Jednoduché použití – tekutá forma. 
 

Harpagyl

NA ZTUHLÉ KONĚ A CHRONICKOU BOLEST. Pro zdraví vazů, šlach a kloubů, přirozeně udržuje pružnost, pevnost a pohyblivost všech spojení šlach i kloubů. Tlumí bolest, zklidňuje již probíhající záněty a urychluje hojení. Receptura s nejkoncentrovanějším harpagofytem na trhu.
 

Tifane Pommade

NA LÉČBU PODLOMU, PODPORUJE HOJENÍ. Univerzální mastný preparát pro péči o pokožku, který umožňuje aktivní ochranu před vodou, prachem, hmyzem a dalšími vnějšími faktory. Komplexní složení pomády spočívá v kombinaci tří esenciálních olejů a dalšími složkami přípravku pomáhá udržovat optimální stav pokožky. Podpora hojení při popraskání, podráždění a dermatofilóze.
 

Zzen flash

Veterinární přípravek určený pro neklidné a „horkokrevné“ koně. Vyrovnává přirozené projevy nervózních koní, aby se lépe přizpůsobili novému prostředí. Na zklidnění při přepravě, po závodě nebo tréninku. Doplňková podpora během výcviku.
 

Ekygard flash

Podává se při příznacích žlučníkového záchvatu nebo koliky. Přípravek chrání sliznici žaludku, tlumí kyselost žaludečního obsahu, podporuje obnovu žaludeční sliznice a stabilizuje žaludeční mikroflóru.
 

Máte již zkušenosti s produkty značky Audevard?

celkem hlasů: 18

Hlasování skončilo.

MÁM 8 / 44.44%
NEMÁM 10 / 55.56%



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE