reklama 11B

Ve Zduchovicích nezahálí. Diváci se mohou těšit na rozšířené zázemí

ikonka

První dubnový víkend měla ve Zduchovicích začínat venkovní sezona. Od pátku 3. do neděle 5. dubna byl naplánován Z-jumping festival, při němž měla být nově zprovozněna letní restaurace u kolbiště. „Práci musíme dokončit,“ říká Ladislav Krulich.
31.03.2020 09:37  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
„Původně jsme vás chtěli překvapit na prvních jarních závodech a CSIO Zduchovice, kde byla potvrzena rekordní účast atraktivních teamů z celé Evropy. Bohužel všechno je jinak. Práci přesto musíme dokončit,“ komentuje Ladislav Krulich finišující stavbu rozšířené plochy letní restaurace u zduchovického kolbiště, kde navíc přibyla i nová pergola.
 
„Doufáme v lepší zítřky a těšíme se až jezdcům a návštěvníkům areálu s hrdostí nabídneme naše služby v novém cateringovém zázemí,“ dodává Ladislav Krulich.
 

PSALI JSME: Ladislav Krulich: CSIO Zduchovice odkládáme, ale areál dál zvelebujeme

 
V dubnu se ve Zduchovicích měly konat různé jezdecké akce každý víkend. Kromě zahajovacího Z-jumping festivalu to měl být úvodní mítink Channel Star, dále pak Sportovní centrum pony v drezuře a posléze již zmíněné mezinárodní parkurové závody CSIO Zduchovice pro děti, juniory a mladé jezdce. 
 
Kdy reálně zahájí jezdecká sezona, to v tuto chvíli jasné není. Další prognózy by mohly být známé kolem 11. dubna, do kdy bylo prodlouženo omezení volného pohybu osob.
 
Foto Ladislav Krulich, zdroj: Facebook



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE