reklama 11A

V Suché začal Český skokový pohár. Úvodní ST vyhrála Sofie Najmanová

ikonka

Devatenáctý ročník Českého skokového poháru odstartoval ve čtvrtek 4. června prvními pěti rámcovými soutěžemi. Hned první den se skákalo až do stupně ST, kdy nejlepší výsledek předvedla v rozeskakování Sofie Najmanová s Princess.
05.06.2020 08:18  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Celkem deset dvojic postoupilo do rozeskakování čtvrteční hlavní soutěže ST*/ST** s handicapem v Suché u Litomyšle. Dva koně v něm měl Aleš Opatrný, ale tentokrát nejrychlejší jízdy nepředvedl a skončil s Human Leaque sedmý a s Carman pátý. Šesté místo obsadila Mariana Michlíčková v sedle Leeve Jung.
 
Půl vteřiny chybělo Janu Malému s Corionem na pomyslnou bronzovou pozici. Tu nakonec obsadil Sergej Motygin s Dylanem. Druhé místo bral Marek Hentšel a Deborah HF a z vítězství se radovala v čase 23,51 Sofie Najmanová na Princess. 
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: Jiří Skřivan: Náš sport vyjde z krize silnější. Uvidíme i lepší výkony

 
Čtvrtek byl nejobsazenějším dnem co do počtu startů. Také v pátek a v sobotu se bude skákat až do úrovně ST, vrcholem celého mítinku bude Velká cena Litomyšle na stupni T*. Předcházet jí budou tradiční rámcové seriály U25 a Czech Junior Cup. Amateur Tour bude stejně jako v minulých letech uzavírána v sobotu. 
 
V neděli 7. června bude všechny soutěže přenášet živě internetová televize EquiTV.cz, která ve spolupráci s Asociací Český skokový pohár realizuje on-line streamy, ale také záznamy pro Českou televizi, ze všech pohárových kol.
 
Ilustrační foto Zenon Kisza / ČSP



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE