reklama 11A

V Kronenbergu je po skocích, Orctová v Sopotech skončila sedmá

ikonka

Sobota 4. května patřila při CCI v nizozemském Kronenbergu skokům, zatím co čeští reprezentanti v polských Sopotech překonávali terénní zkoušku. Té se ale nevyhnout Adéla Svobodová a Miroslav Trunda v Kronenbergu v neděli…
04.05.2019 19:30  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Škoda chyby na posledním skoku Shutterflyke

Adéla Svobodová i Miroslav Trunda absolvovali v rámci sobotního programu CCI v Kronenerbgu parkurovou zkoušku. V náročnější soutěži CCI3*-S si oba čeští reprezentanti v sedle svých svěřenců polepšili. Miroslav Trunda zaznamenal v sedle Schutterflyke jednu smolnou chybu na posledním skoku a po dvou částech s penalizací 45,3 bodů stojí na 39. příčce. Adéla Svobodová spolu s Urleven Bernaul SL také jednou chybovala a s výsledkem 48,7 bodů stojí na průběžném 44. místě.
 

Shrnutí pátečních drezur z Kronenbergu i Sopot najdete TADY
 

Výrazný posun průběžnými výsledky zaznamenal po parkuru Miroslav Trunda, který spolu s Trnka-Ruf zajel skokovou zkoušku bezchybně a stojí s 39,6 body na 21. místě. Adéla Svobodová počítala s Double Clear SL dvě shození a postupuje do nedělního krosu z 28. příčky s penalizací 41,9 bodů.

 

Eliška Orctová má dobojováno

Soutěž CCI3*-S vyvrcholila v rámci sobotního programu krosem, který Eliška Orctová spolu s Bonusem 1 zajeli bezchybně. Tento výsledek české dvojici polepšil a nakonec se raduje z konečného 7. místa.

Na Roberta Pokorného a Elišku Opravilovou čeká v rámci nedělního programu ještě parkur. V sobotu se po krosu Robert Pokorný s Floor umístil s 38,1 body na 18. příčce a Eliška Opravilová se s Dunkasem 1 propadla až na 30. místo výsledkové listiny.

 

Kompletní výsledkové listiny z Kronenbergu najdete TADY a ze Sopot TADY.





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE