reklama 11B

Prague Intercup: Krása a ušlechtilost arabských koní oslní Letnou

ikonka

Pražská Letenská pláň zažije o víkendu 18. a 19. května IX. ročník mezinárodní výstavy plnokrevných arabských koní Prague Intercup. Můžete se přijít podívat, vstup je volný. Přečtěte si podrobnosti o programu.
12.05.2019 08:30  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12C

Pokud nemáte ještě žádné plány na víkend 18. a 19. května, můžete jej příjemně strávit v Praze na Letenské pláni, kde se uskuteční výstava plnokrevných arabských koní. Na programu je XVIII. česká národní přehlídka a následně IX. ročník mezinárodní výstavy Prague Intercup. 
 
Sobota bude tradičně zahájena Českým národním šampionátem ACHPAK ČR. Koně budou hodnoceni čtyřčlennou mezinárodní porotou ve složení Marianne Tengstedt z Dánska, Michaela Weidner z Německa, Sulaiman Al Hattali z Ománu a Egypťan Mahmoud Mohsen. Předpokládaný konec české přehlídky je ve 14 hodin, o půl hodiny později začne mezinárodní soutěž Prague Intercup, kterou bude hodnotit druhá čtyřčlenná komise, jejímiž členy budou Němka Claudia Darius, Helen Hennekens-van Nes z Belgie, Ital Cristian Moschini a Sufian Taha. Po vyhodnocení juniorských kategorií a krátké pauze bude program na Letné pokračovat v 19 hodin večerní show, předpokládaný konec je ve 22 hodin. Těšit se můžete na zajímavý program, ve kterém uvidíte skupinu Štvanci, drezuru na dlouhých otěžích, jezdecký oddíl policie ČR a také něco miniaturního a roztančeného.
 
V neděli začne porota svou práci v 10 hodin hodnocením seniorských kategorií, konec bude přibližně ve 13 hodin. Ve 14 hodin přijdou na řadu šampionáty, do kterých se koně kvalifikovali z jednotlivých věkových tříd a zároveň bude probíhat i tzv. European Cup, což je šampionát pro koně odchované a vlastněné v Evropě. Do něj se koně taktéž kvalifikují z jednotlivých tříd mezinárodní výstavy. 
 
ZDARMA je vstupné v průběhu dne a parkování, večerní show vstupné dobrovolné, katalog k zakoupení v místě
 

Program:

 
sobota 18. května 2019
 
10,00 - 14,00 hod – XVIII. česká národní přehlídka ACHPAK ČR 
14,30 – 17,30 hod – zahájení mezinárodní soutěže Prague Intercup – juniorské kategorie
19,00 – 22,00 hod – večerní show, vstupné dobrovolné
 
neděle 19. května 2019
 
10,00 - 13, 00 hod – mezinárodní soutěž Prague Intercup – seniorské kategorie
 
14, 00- 17,30 hod  – Šampionáty Prague Intecup + European Cup  
 

Více informací na www.pragueintercup.cz  nebo  www.achpak.cz

 
Pro aktuální informace sledujte Facebook Prague Intercup  a nebo instagram Pragueintercup
 
Text a foto Renáta Kolářová



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE