reklama 11C

Dění v týdnu: Český skokový pohár, Zlatá podkova i zahraniční výjezdy

ikonka

Polovina července je pro české jezdce rozmanitá jak na domácích kolbištích, stejně tak i s ohledem na reprezentační výjezdy. Doma nás čekají například další kola Českého skokového poháru a Zlaté podkovy, závodit se bude rovněž ve slovenském Šamoríně.
14.07.2020 20:09  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Český skokový pohár pokračuje v půlce července martinickým kolem

 

Další kolo Českého skokového poháru míří do Martinic. První soutěže se odehrají již ve čtvrtek 16. července a čtyřdenní sportovní program vyvrcholí v neděli Martinice Group Velkou cenou Martinic na úrovni dvouhvězdového T, kam je přihlášen například Ondřej Zvára s Quimerem a Chaccolanem, Jan Štětina s Cabaretem a Gylordem či Marek Klus a Largo. Přihlášeno je celkem čtyřiatřicet koní.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE.
 
 

Nebanice zvou ve dnech 17. až 19. července na národní závody spřežení

 

Mezinárodní závody ve spřežení CAIO a CAI Nebanice, plánované na 2. až 5. července, byly z důvodu celosvětových omezení skrz šíření koronaviru zrušeny. Nicméně organizátoři se rozhodli o dva týdny později uspořádat alespoň tříhvězdové národní závody. Přihlášeno je pětadvacet kočárů.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE.
 
 

Potřetí zamíří Zlatá podkova ve všestrannosti na Vysočinu do Humpolce

 

Potřetí se sejdou účastníci seriálu Zlatá podkova ve všestrannosti v dějišti samotného finále, tedy v Humpolci. Od 17. do 19. července je zde vypsáno celkem devět soutěží od úrovně pony a ZK až po hlavní soutěž o obtížnosti dvou hvězd, kde je nahlášeno téměř dvacet jezdeckých dvojic.
 
Startovní a výsledkové listiny můžete sledovat ZDE.
 
 

Druhý díl Danube Summer Live v Šamoríně startuje v pátek 17. července

 

Letní skokový seriál Danube Summer Live, který hostí luxusní zázemí areálu x-bionic® sphere ve slovenském Šamoríně, pokračuje svým druhým dílem od 17. do 19. července. Vypsáno je celkem třiadvacet soutěží, Grand Prix s výškou překážek do 145 centimetrů proběhne v neděli.
 
Více informací najdete na TOMTO ODKAZU.
 
 

Čeští reprezentanti se v půlce července předvedou v Opglabbeeku a Strzegomi

 

Zatímco dámy Emma a Charlotte Augier de Moussac společně s Valentýnou Kukovou míří reprezentovat ve dnech 16. až 19. července do belgického Opglabbeeku, Petr Lacina a Miloslav Příhoda s Ferreolusem se chystají na mezinárodní závody všestrannosti v polské Strzegomi. Vše pro vás budeme sledovat.
 
Startovní a výsledkové listiny najdete zde: STRZEGOM, OPGLABBEEK



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE