reklama 11C

Sobotní Summer Live v Šamoríně: Šulek opět TOP. Pál rychlý jako blesk

ikonka

První díl Danube Summer Livel v Šamoríně pokračoval v sobotu 4. července druhým soutěžním dnem, jehož vrcholem byla stočtyřicítka na čas. Přemožitele stejně jako v pátek nenašel Igor Šulek. Večerní skákání ovládl super rychlý František Pál.
05.07.2020 00:13  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

 
Nejúspěšnější dvojicí nejvyšší sobotní soutěže při Danube Summer Livel v Šamoríně se stali Igor Šulek a Wavo Aramis. Na parkuru do 140 centimetrů byl úspěšný, podobně jako v pátek, i Sergej Motygin. V sedle Dylana obsadil opět pomyslnou bronzovou příčku. Druhé místo patřilo Adámovi Faluhelyimu s Filigrou z Maďarska. Stupně vítězů tak v podstatě byly obsazeny totožným osazenstvem, jako tomu bylo první den ve stopětatřicítce. 
 
Atraktivní podívanou nabídlo večerní skákání pod světly reflektorů. Ve stupňované obtížnosti do 120 centimetrů všem soupeřům ujel doslova o parník František Pál s Chandlerem. Jeho čas byl 52,23 sekundy, zatímco druhá Nikola Huňová s Merrou projela cílem v čase 57,14. Také třetí byla slovenská dvojice – Maroš Kuchár a Hawaii. 
 
Internetová televize EquiTV.cz z celého mítinku připravuje sérii přímých přenosů. Ten nedělní můžete sledovat od 8:45 hodin. Podrobnosti o programu najdete na webu a sociálních sítích Riders & Dreams Slovakia.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE