reklama 11A

Danube Summer Live: Šamorínská kolbiště ožijí letním skokovým seriálem

ikonka

Výborně rozjetý parkurový seriál Winter Masters Series, který se od podzimu konal pod taktovkou Roberta Pála v Šamoríně, se kvůli opatřením proti koronaviru nedočkal březnového finále. V létě si mohou jezdci spravit chuť při Danube Summer Live 2020.
08.06.2020 11:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 

Slovenský jezdec Robert Pál si v roli ředitele Winter Masters Series ještě začátkem února pro web Jezdci.cz pochvaloval skvěle rozjetou sérii zimních halových závodů. Koronavirus jí však, stejně jako další jezdecké akce, zastavil a skokani se letošního finále nedočkali. 
 
Špičkové zázemí areálu x-bionic® sphere v jihoslovenském Šamoríně, jež během závodů otvírá hned několik kolbišť, si budou moci jezdci vychutnat znovu od července. V rámci Danube Summer Live se tam bude skákat hned pětkrát. 
 
První kolo proběhne ve dnech 3. až 5. července. Podruhé se bude v Šamoríně závodit od 17. do 19. července a další mítink je naplánovaný hned na následující víkend. Dvě kola se pak odehrají v srpnu, a to od 14. do 15. srpna a o týden později. 
 

Termínová listina je POD TÍMTO ODKAZEM

 

Více informací najdete na webu organizátora ZDE




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE