reklama 11D

Sofie Najmanová poprvé závodila ve Wellingtonu. Podívejte se na video!

ikonka

Sofie Najmanová má za sebou první závodní výjezd v rámci své stáže na Floridě. "Všechno je zde jinak. Jiná kategorizace i pravidla, která jsem pochopila až poslední den závodů," vzkazuje Sofie. Pusťte si záznam jejího parkuru uvnitř článku.
29.12.2019 06:21  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12A

Česká juniorka Sofie Najmanová odjela v první půlce prosince na zkušenou na Floridu. Už po prvním týdnu neskrývala své nadšení a ještě před Vánoci se zde účastnila se svou svěřenkyní, klisnou Chiquey Tiem prvních závodů. "Závody byly hektické, ale napoprvé úspěšné. Všechny tři parkury jsme dokončily za čtyři trestné body," prozradila Sofie.
 
A jaký je její dojem z prvních závodů? "Wellington je nádherný a ohromný! Pro Evropana opravdu jiný svět! V zákulisí jsou to ale stejně hektické závody jako kdekoli jinde. Je skvělé to zažít. Moc se mi tam líbilo a jsem ráda za šanci zde závodit, ale rozhodně bych to za závody v Evropě nevyměnila," říká Sofie.
 
Česká reprezentantka bude v dalších dnech opět startovat v rámci Winter Equestrian Festival ve Wellingtonu, o nichž nás bude informovat.
 

 

Foto archiv Sofie Najmanové





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE