reklama 11D

Sobotní ST při ČSP patřilo Anně Novak, KMK ovládla šestiletá Serena

ikonka

Sobota 25. července přinesla na českých kolbištích několik zajímavých sportovních mítinků. Při ČSP v Chuchle Areně Praha se v nejvyšší soutěži dařilo Anně Lani Novak, ve Zduchovicích Němci Henry Tögelovi, při KMK v Hradištku byla nejlepší Serena.
25.07.2020 21:18  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12B

Sobotní dvouhvězdové ST při ČSP ve Velké Chuchli ovládla Anna Lani Novak

 

Sobotní program Českého skokového poháru v Chuchle Arena Praha vrcholil dvouhvězdovým ST na čas, do něhož nastoupilo celkem dvaatřicet jezdeckých dvojic. Bezchybně dojelo pouze pět z nich a nejrychlejší byla Anna Lani Nova na koni Last Minute. Sekundu na ni ztrácel druhý Petr Koželuh a Charlie, třetí byl Ondřej Zvára a Cento Lano.
 
Finále Amateur Tour vyhrál Natan Peca na koni Wouter před Janou Noskovou s Shadow a Pavlou Fuchs na koni Gefion S.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
 

Nejvyšší hodnocení při drezurním KMK v Hradištku získala šestiletá Serena

 

V kategorii čtyřletých klisen se při drezurním KMK v Hradištku u Sadské předvedla nejlépe dcera plemeníka Sandro Classic, Paris v sedle s Evou Jančaříkovou, získala hodnocení 76,4 procenta, mezi čtyřletými hřebci a valachy byl díky výsledku 78,8 procenta nejlepší Vihar po hřebci Millennium vedený Vladimírem Bláhou.
 
Eva Jančaříková dovedla k vítězství také pětiletého hřebce Darkness po Livaldon s výsledkem 73 procent a mezi stejně starými klisnami zvítězila Belle Arte po Sandro Classic s jezdkyní Sárou Tothovou, ohodnocená 66,8 procentem.
 
Absolutně nejvyšší hodnocení dne získala klisna Serena po hřebci Destano, a to 79,2 procenta. V kategorii šestiletých pro klisny, hřebce i valachy ji předvedla Tereza Hábová.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
 

Nejvyšší soutěž sobotního Summer Jumping Festivalu vyhrál Němec Henry Tögel

 

Sobotní Summer Jumping Festival završilo dvoufázové skákání na výškách 125 a 130 centimetrů. První dvě příčky vybojoval Němec Henry Tögel s koňmi Calota a Amiri, třetí místo získala Karolína Vančurová a Havana.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Foto archiv pořadatele
 
 

Zemský hřebčinec v Písku hostil oblastní mistrovství pony, dětí a juniorů

 

V sobotu 26. července probíhalo na kolbišti Zemského hřebčince v Písku oblastní mistrovství ve skocích pro kategorie pony, děti a junioři. V pony soutěžích získaly titul Gabriela Horká v sedle poníka Conny a Ema Holasová na Drakovi, mezi dětmi byla nejstylovější Klára Pulchartová v sedle Carety a juniorský titul vybojovala Lucie Kupková na koni Cavalo di Corsa.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE