reklama 11C

Cenu města Písek vyhrál Štětina. STéčka i v Hradištku a Zduchovicích

ikonka

Kromě Ceny města Olomouce se v neděli 12. července skákalo až do úrovně ST také v Písku, Zduchovicích a Hradištku u Sadské. Z vítězství se tam radovali Jan Štětina s Gylordem-S, Němec Udo Irmisch s Coconutem a Kateřina Wáclavíková v sedle koně Zorm.
12.07.2020 21:00  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Cenu města Písek vyhrál Jan Štětina a Gylord-S

 

Do nedělní Ceny města Písek bylo přihlášeno celkem devatenáct jezdeckých dvojic a jela se jako dvouhvězdové ST s finále pro deset nejlepších. Vítězem se stal Jan Štětina v sedle devítiletého Gylord-S. Druhá příčka připadla Václavu Horkému s klisnou Asile de Paix P a s pouze jedním trestným bodem v součtu dojela domácí dvojice Jakub Štěrba a Heartvit ZH.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
 

Zduchovické nedělní ST ovládl Němec Udo Irmisch

 
Celkem deset koní se předvedlo v nedělní zduchovické stopětatřicítce včetně jedné německé dvojice Udo Irmisch a Coconut, kteří s výsledným časem 61,91 sekundy dosáhly suverénně nejlepšího výsledku. Pět sekund na ně ztrácel druhý Sergej Motygin a Zizou Z, třetí dojel Ladislav Arient a Apollo.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
 

V ST na Hradištku byla nejlepší Kateřina Wáclavíková

 

Nedělní program skokových závodů v Hradištku u Sadské vrcholil Cenou NutriHorse s výškou překážek do 140 centimetrů. Vítězkou se stala Kateřina Wáclavíková s koněm Zorm, s rozdílem pouhých dvou desetin sekundy dojel jako druhý Jan Chýle a Lara, třetí místo získala Veronika Klímová a Calido-T.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto Zenon Kisza
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE