reklama 11B

Sledujte ŽIVĚ na EquiTV: Skvěle obsazený Memoriál Jana Papouška 2020

ikonka

Tak kvalitní konkurence, jako bude letos v Memoriálu Jana Papouška, za patnáctiletou historii tohoto mítinku ještě nebyla. Všechny nedělní soutěže můžete živě sledovat nejen v Martinicích, ale také prostřednictvím internetové televize EquiTV.cz.
28.06.2020 07:45  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12A
 
Finálový den Memoriálu Jana Papouška 2020 začíná cca v 8:00 hodin, vysílání EquiTV.cz startuje o 15 minut dříve. 
 
Na seznamu účastníků hlavní soutěže jsou mj. členové české parkurové reprezentace. Z A-kádru nebude chybět Anna Kellnerová či Aleš Opatrný, z B-kádru pak Filip Doležal, Kamil Papoušek nebo Jakub Štěrba. Celkem v Memoriálu Jana Papouška odstartuje 55 dvojic.
 

Sletujte live stream NA TÉTO STRÁNCE

 
Podrobnosti o programu a další informace hledejte na adrese www.csi-martinice.cz, příp. v záznamu JIS ČJF na TOMTO ODKAZU
 

POZOR SOUTĚŽ S EQUISERVISEM!

Chcete vyhrát jednu z pěti poukázek v hodnotě 500 Kč na nákup nezlevněných rajtek značek Pikeur, Equiline, Spooks a Samshield od společnosti Equiservis? Pak stačí sledovat živé vysílání EquiTV.cz z Memoriálu Jana Papouška a napsat na e-mail: equitv@equitv.cz, jaká barva převládá na poslední překážce v kurzu parkuru hlavní soutěže. 
 
Poukázku získají respondenti, jejichž odpovědi dorazí v pořadí: 5, 10, 15, 20 a 25, a to až po zahájení soutěže (nelze odpovídat např. již během prohlídky parkuru). Z jedné e-mailové adresy je možné zaslat pouze jednu odpověď. Na další nebude brán zřetel. V odpovědi uveďte pouze správnou barvu a své celé jméno, nemusíte uvádět žádné kontaktní údaje, o ty budete požádáni až v případě výhry.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE