reklama 11D

Equiservis prodejna míří do Martinic. Objednejte si, co potřebujete!

ikonka

/PR článek/ Pojízdná prodejna Equiservis tentokrát zamíří od čtvrtka 25. do soboty 27. června na Memoriál Jana Papouška, který pořádá jezdecký areál Equitana Martinice. Pokud na závodech budete a chcete tam něco přivézt, stačí dát vědět předem!
23.06.2020 13:44  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C
 
Ve dnech 25. až 27. června bude pojízdná prodejna Equiservis v Martinicích u Březnice, kde se v těchto dnech koná již patnáctý Memoriál Jana Papouška. Jestliže tam budete a chcete od Equiservisu něco konkrétního přivézt, zavolejte nebo pošlete objednávku přes e-shop www.equiservis.cz
 
Pro všechny, kteří si přejí vyzkoušet nejoblíbenější modely sedel přímo na svém koni nejen u Equiservis stánku, ale i na opracovišti nebo dokonce v kolbišti, je připraven stánek EQUISERVIS TEST CENTRUM.
 
A jestli nemáte možnost se přijet na závody podívat osobně nezoufejte. Přímý přenos nedělních soutěží nabízí již tradičně internetová televize EquiTV.cz. Navíc v průběhu sledování přímého přenosu budete moci vyhrát zajímavé ceny z nabídky EQUISERVIS. Takže sledovat EquiTV se určitě vyplatí! Stránku s on-line streamem najdete na www.equitv.cz!



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE