reklama 11C

Skvělý začátek Evy Vavříkové v Maďarsku. V týmové úloze dojela druhá

ikonka

Výborně vstoupila do soutěží CDIOJ v maďarském Máriakálnoku juniorka Eva Vavříková. V silné konkurenci brala druhé a páté místo. Celkově skončil český juniorský tým v soutěži družstev na čtvrtém místě. Startovali i jezdci na pony.
09.05.2019 18:48  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Ve čtvrtek 9. května odstartovaly v Maďarsku v Máriákalnoku drezurní závody CDIOPJY a CDI. Na úvod se v obdélníku představili senioři v kategorii tří hvězd. Michal Knoflíček v sedle Zun Light VDL dokončil úlohu St. George na devátém místě se známkou 68,384 %.
 
Pony jezdkyně, které se účastní v plné týmové sestavě, přišly na řadu vzápětí. Na programu byla úloha FEI pro družstva. V celkovém součtu obsadily Tereza Matoušková, Zuzana Hradilová, Anna Procházková a Nikola Feherová pátou příčku. Nejlépe hodnocena byla jízda Anny Procházkové s valachem Nice Guy. Její známka převyšovala 68 %. První místo vybojovalo družstvo Německa.
 
Největší radost udělala českým fanouškům drezury Eva Vavříková. Ta společně s dalšími členkami družstva nastoupila do juniorské týmové soutěže. V sedle valacha Siracusy zajela druhý nejlepší výsledek se známkou v hodnotě bezmála 71 %. Pro týmové klání zvolila klisnu Belle Ennie, s níž obsadila individuální páté místo. Družstvu, za které startovaly také Julie Sekaninová a Eliška Skřivanová, se počítala její známka 69,606 %. Celkově obsadily Češky čtvrtou příčku. I tuto soutěž, stejně jako Pohár národů pony, vyhrálo německé družstvo.
 

Kompletní výsledky všech členů týmů najdete v tomto odkazu

Foto: archiv Evy Vavříkové





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE