reklama 11A

Kellnerová závodí ve Valkenswaardu. České vytrvalce čekají tří výjezdy

ikonka

Mezinárodních závodů, kam se během druhého květnového víkendu chystají čeští reprezentanti, je celá řada. Přesněji Češi se představí na devíti místech v Evropě a reprezentovat budou čtyři klasické disciplíny. Přečtěte si, komu můžete fandit.
06.05.2019 16:01  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Celkem devět mítinků v zahraničí nalákalo k účasti české jezdcev týdnu od 6. do 12. května. Anna Kellnerová bude závodit v úvodu týdne na CSI ve Valkenswaardu. V belgickém Opglabbeeku se představí Martin Řezníček, jemuž se v první polovině letošní sezony daří. Početná výprava míří na CSI2* do Rakouska do Wr. Neustadtu. Startovat tam bude například Marek Klus a Zdeněk Žíla. Do Gross Viegelnu jsou nahlášení Emma de Moussac, Zuzana Zelinková a Ondřej Zvára.
 
Velká drezurní ekipa jede do Máriakálnoku. V tomto maďarském městě se bude konat CDIO a CDI pro několik věkových kategorii. Česko bude mít zastoupení mezi pony jezdci. Závodit bude Nikola Feherová, Anna Procházková, Tereza Matoušková a Zuzana Hradilová. V juniorském družstvu na CDIOJ pojede Eva Vavříková, Eliška Skřivanová a Julie Sekaninová. Marie Lumbachová pojede dětské úlohy a do tří hvězd nastoupí Eleonora Kinsky a Michal Knoflíček.
 
Na čtyřhvězdové CCI do Chatsworthu se chystá všestranná dvojice Tereza Mrázková a Clasic T. Tři cíle mají vytrvalci. Lucie Škábová s klisnou Sahar pojede 2x70 km při CEI v Ermelu. Na Slovensko se vypravili Petr Jadlovský a Barbora Koderová. Oba vyrazí na 160 km dlouhou trasu. V portugalském Riu Friu budou soutěžit Táňa Terberová v CEI2* a Lucie Korytáková v CEI3*.
 
Foto: CET / David Horváth




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE