reklama 11D

Sezona skončila i ve Wroclawi, poslední české vítězství získal Nevado

ikonka

Haad Rin a Niklas Lovén si na středečních dostizích ve Wroclawi vynahradili nedávnou porážku v Crystal Cupu, švédský světoběžník dokonce slavil hattrick. O české vítězství se postaral Nevado s Janem Odložilem, dařilo se i Pavlu Složilovi mladšímu.
11.11.2020 16:00  |  Autor: Martin Cáp  |  Rubrika: Dostihy  |  
VIDEO
| FANCLUB
reklama 12B
Valach Nevado ze stáje Tippler Group s.r.o. byl jediným koněm v českém tréninku, který zvítězil na závěrečném mítinku sezony ve Wroclawi. Pětiletý hnědák trenéra Pavla Polese se pod Janem Odložilem prosadil lehce o 11 délek v proutěných překážkách na 3200 metrů a triumfoval podruhé v kariéře.
 
Jedničkový vítěz Portorikos při svém překážkovém debutu doběhl pátý.
 
Z českých jezdců se dařilo Pavlu Složilovi, který dokázal dvakrát zvítězit. V proutěných překážkách tříletých vedl suverénního Ministera Wojny a další úspěch přidal se srbským odchovancem One Way Ticket mezi čtyřletými.
 

Hana Kabelková: Trezor měl na Gran Premio. Dodnes za ním jezdí lidé

 
Mužem dne však byl Niklas Lovén, jemuž se na domácích koní podařil hattrick. V kvalitně obsazené Nagrodě Zamkniecia Sezonu (4200 m, 20 000 zl.) si pohlídal jisté vítězství o 4 1/2 délky na favoritovi Haad Rinovi, polský doběh 1-2-3 dotvořili Netto a Nick.
 
Nejlepší český aktér Turion proběhl cílem na čtvrtém místě, na tabuli se dostal ještě Tamas. Dvojnásobný vítěz Červnové cross-country Válečníka Medic byl škrtnut.
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE