reklama 11C

Sestry Terberovy v Chlumci bodovaly. Markéta je mistryní ČR seniorů

ikonka

V sobotu 7. srpna se v Chlumci nad Cidlinou uskutečnilo mistrovství České republiky ve vytrvalosti a mezinárodní závody CEI2*. Titul v kategorii senior vybojovala Markéta Terberová s Willy Wonkou. Táně Terberové se dařilo s Joy Ramone v CEI1*.
07.08.2021 23:30  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

 
Vytrvalostní mistrovství České republiky v kategorii seniorů se konalo v rámci otevřené soutěže CEI2* na 120 kilometrů. Výhradně v národním šampionátu startovala Markéta Terberová s Willy Wonkou a nakonec se stala s průměrnou rychlostí 16,308 km/h vítězkou.
 
Vicemistryní republiky se stala Petra Kokořová s koněm Safiyah, jejíž rychlost byla po zprůměrování všech čtyř etap 14,665 km/h. Pro třetí místo si dojela Denisa Kučerová s Wictoria Ellis. Čtvrtá je Veronika Myslivečková s Felskinem, ta jela rychlostí 12,177 km/h. 
 
V mezinárodní soutěži CEI2* vyhrál rakouský jezdec se slovenskými kořeny Pavol Hanzen, jenž startoval na koni De Tarent. Na trase 120 kilometrů byl nejrychlejší, jelikož všechny etapy zvládl projet rychlostí 16,557 km/h. Druhá byla Němka Andrea Michaela Vogl s Narham Jednostkou, jejíž rychlost byla těsně pod hranicí 16 kilometrů za hodinu. Z třetího místa se radovala Lucie Sedláková s Latif Ghazalem. Ta jela 15,799 km/h. 
 
V mezinárodní soutěži CEI1* s délkou 100 kilometrů vyhrála Táňa Terberová s Joy Ramonem, jež jela průměrnou rychlostí 14,574 km/h. 
 
Mistrovství České republiky juniorů a mladých jezdců se jelo na úrovni CEN, jejíž délka byla 80 kilometrů. S výrazný náskokem zvítězila Kristýna Sittová s Fiery Diamondem. Třemi etapami doslova prolétla rychlostí 18,266 km/h. Druhá v cíli byla Barbora Kroupová s Madonnou 1. Ta jela lehce přes 17 kilometrů v hodině. Bronzovou medaili získala Nikol Nováková na Shanti CZ-SH-A-452, a to díky rychlosti 16,799 km/h.
 
Foto: Josef Malinovský
 
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE