reklama 11A

Sára Vingrálková byla v šamorínské sobotní Grand Prix čtvrtou nejlepší

ikonka

Sára Vingrálková opět potvrdila svou letošní skvělou formu, a to na mezinárodních skokových závodech ve slovenském Šamoríně. V sobotu 26. října startovala v Grand Prix do 145 centimetrů s hřebcem Kas-Sini a s čistým kontem si dojela pro čtvrté místo.
27.10.2019 12:59  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Početná česká ekipa reprezentuje ve dnech 24. až 27. října na mezinárodních skokových závodech ve slovenském Šamoríně. Její součástí je rovněž letos velmi úspěšná juniorská jezdkyně Sára Vingrálková, která se postavila na start sobotní Velké ceny s výškou překážek do 145 centimetrů. Na startovní listině bylo napsáno více než padesát jezdeckých dvojic, i přesto se Sáře v sedle devítiletého hřebce Kas-Sini DC podařilo probojovat mezi devět nejlepších v rozeskakování. Ani zde nechybovala, a navíc dojela ve čtvrtém nejrychlejším čase! Vítězná belgická dvojice Gudrun Patteet a Sea Coast Kashmira Z byla rychlejší o pět sekund.
 
Grand Prix zajel bez chyb na překážkách také Ondřej Zvára s hřebcem Cardiff Dwerse Hagen Z, bohužel však inkasovali dva trestné body za překročení času, což jim uzavřelo cestu do rozeskakování. Umístili se celkově desátí.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto Simona Vingrálková




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE