reklama 11C

Zvára, Hentšel a Kuková dekorovaní během prvního dne CSI v Šamoríně

ikonka

Ve čtvrtek 24. října proběhly první čtyři soutěže v rámci mezinárodních závodů v Šamoríně, kam se vydala také česká reprezentace ve složení Ondřej Zvára, Marek Hentšel, Sára Vingrálková a Valentýna Kuková. V úvodním dnu byli Češi třikrát dekorovaní.
24.10.2019 18:33  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Sportovní dění ve slovenském Šamoríně odstartovala ve čtvrtek 24. října soutěž do 115 centimetrů, v níž se představila patnáctiletá juniorka Valentýna Kuková v sedle české klisny Vidary. Společně jednou chybovaly a umístily se na výsledné jedenácté příčce.
 
Ve dvoufázové stočtyřicítce se z Čechů dařilo nejvíce Marku Hentšelovi s desetiletým hřebcem Trend D Elsendam Z. Dokončili obě fáze bez jediného trestného bodu, a to v osmém nejrychlejším čase. Jednalo se o nejpočetnější soutěž dne, na její start se postavilo celkem 65 koní.
 
Ve stočtyřicítce na čas pro změnu bodoval Ondřej Zvára s dvanáctiletým Quimerem M. Také oni zajeli bezchybně s rozdílem čtyř sekund od vítězné jízdy italské dvojice Antonio Garofalo a Hope van de Horthoeve. Dekorovaní byli na sedmém místě z 45 startujících.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE