reklama 11D

Sára Vingrálková zvítězila v juniorské Grand Prix v polském Ciekocinku

ikonka

V neděli 25. srpna uzavřeli čeští jezdci svou účast na CSI a CSIOJ v polském Ciekocinku. Skvěle se tam prezentovala Sára Vingrálková, která mítink zakončila vítězstvím v juniorské Grand Prix. Byla také nejlepší z Čechů v dvouhvězdové Velké ceně.
25.08.2019 19:24  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Sára Vingrálková potvrdila výbornou formu na dalších závodech. V polském Ciekocinku dosáhla ve dnech 22. až 25. srpna řady pěkných výsledků. Dvěma nulami podpořila úspěch českého juniorského týmu v Poháru národů. 
 
Navíc v závěru nenašla přemožitele v Grand Prix pro juniory. Základní kurz s překážkami do 140 centimetrů překonala s klisnou L´Amour bez trestných bodů a v rozeskakování pak porazila další čtyři soupeře. Na překážkách opět nechybovala a dosáhla bezkonkurenčně nejlepšího času 36,86 sekundy. O dvě a půl sekundy pomalejší byl druhý Dán Gustav Christian Jacobsen v sedle Zyperna 4. Na třetím místě skončila švédská jezdkyně Felicia Lang na Third Time Lucky.
 
Česko mělo v rozeskakování ještě jednu juniorku. Mariana Michlíčková na Leeve Junge dokončila na páté příčce. 
 
Sára Vingrálková byla také nejúspěšnější českou jezdkyní v Grand Prix v rámci CSI2*. Na parkuru do 145 centimetrů chybovala s Kas-Sinim DC jednou a brala jedenácté místo. Jedno shození zaznamenala také Nikola Bielíková na Carisonovi, která dojela čtrnáctá.
 
Dvě čisté fáze předvedla Nikola Bielíková na G-Star SL v úplně poslední soutěži, Gold Tour Finále do 140 centimetrů a obsadila deváté místo.
 
 
Foto: Simona Vingrálková




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE