reklama 11B

S vítězstvím jsem nepočítala, řekla o svém triumfu v Treffenu Moussac

ikonka

Čtyřiadvacet talentovaných mladých koní ve věku od sedmi do osmi let nastoupilo do první ze tří Glock's Youngster Tour v rakouském Treffenu. Nejlepší z celého startovního pole byla Emma Augier de Moussac a vítězství pro ni bylo milým překvapením.
14.06.2019 18:35  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Pátek 14. června zahájil CSI5* v areálu Glock Horse Performance Center v rakouském Treffenu a v silné konkurenci se první ze tří Glock's Youngster Tour s výškou překážek do 140 centimetrů zúčastnila také Emma Augier de Moussac v sedle sedmileté klisny Homey, s kterou se jí podařilo mezi čtyřiadvaceti sedmi a osmiletými koňmi zvítězit a to o pouhou jednu setinu sekundy než druhá belgická dvojice Olivier Philippaerts a Miss Marple.
 
"V Glock Horse Performance centru jsem startovala poprvé a nepočítala jsem, že bych mohla hned vyhrát. Homey dnes ovšem skákala výborně a já jsem opravdu šťastná za tento úspěch," komentovala svůj výkon krátce po dekorování jezdkyně přímo pořadateli.
 
Emma Augier de Moussac v pátek startovala ještě ve stopadesátce s desetiletým J.C.S. Chacco Dia, s nímž dvakrát chybovala.
 
Kompletní přehled výsledků najdete na TOMTO DOKAZU.
 
Foto archiv pořadatele/Nini Schäbel/www.ghpc.at




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE