reklama 11A

Emma de Moussac s Divou dojela v TOP10 ve stopadesátce ve Vejeru

ikonka

České reprezentantce Emmě de Moussac jihošpanělské ovzduší svědčí! Od 12. března pokračuje na Sunshine Tour ve Vejer de la Frontera a daří se jí. Excelovala v soutěžích pro mladé koně a skvěle se předvedla s Divou také v Big Tour do 150 cm.
14.03.2019 20:34  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Emma de Moussac zaznamenala ve Vejeru výborné výsledky s valachem Nikiasem VD Bisschop, s nímž soutěží v túře pro šestileté koně. První parkur v úterý 12. března překonala čistě a obsadila sdílené první místo. O den později opět nechybovala a dojela pátá. Tentokrát se již přihlíželo k dosaženému času. Do třetice brala třetí místo s šestiletým belgickým valachem ve čtvrtek 14. března. V soutěžích CSIYH nechybovala také v soutěži pro sedmileté v sedle klisny Hind. 
 
Od čtvrtka také odstartovaly soutěže CSI4*. Emma de Moussac absolvovala tři parkury a všechny bez zaváhání. Ve stopětatřicítce nechybovala s koněm jménem Jules Verne, ve stočtyřicítce byla čistá s klisnou JSC Chacco Diou. Prozatím skvělé výkony korunovala nulou ve stopadesátce. Tu dovezla s klisnou Divou a výkon stačil na deváté místo.
 

Výsledky z Vejeru najdete ZDE





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE