reklama 11B

Winter Masters Series 2020/2021 v Šamoríně sledujte živě na EquiTV.cz

ikonka

Parkurová série Winter Masters Series 2020/2021 pokračuje v Šamoríně od 25. do 28. 2. 2021 čtvrtým mítinkem. Internetová televize EquiTV ve spolupráci s Riders and Dreams přichystala od čtvrtka do soboty tři přímé přenosy.
27.02.2021 08:00  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
ŽIVĚ
| FANCLUB
reklama 12D
 
Čtvrtého pokračování Winter Masters Series 2020/2021 se bude účastnit opět zhruba 250 koní z České republiky, Chorvatska, Maďarska, Německa, Rakouska, Rumunska, Slovinska a samozřejmě i Slovenska.
 
Ve čtvrtek budete moci živě sledovat prostřednictvím stránek EquiTV.cz hlavní část sportovního programu, která začne v odpoledních hodinách. Celodenní přenosy jsou pak nachystané na pátek a sobotu. 
 

LIVE STREAM NAJDETE ZDE (KLIKNĚTE)




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE