reklama 11A

Říjnová Konference ČJF bude volební, vzkázala členům Olga Plachá

ikonka

Prezidentka České jezdecké federace Olga Plachá informovala prostřednictvím newsletteru, že Konference ČJF připravovaná na říjen tohoto roku bude volební. „Důvodem je snaha o zlepšení komunikace a vnesení nové energie do vedení ČJF,“ řekla.
09.06.2021 13:43  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
„Na začátku června jsem se rozhodla svolat neformální setkání členů Rady ČJF a Výkonného výboru ČJF. Po otevřené diskusi jsme se dohodli, že konference naší federace, která se koná 12. října 2021, bude konferencí volební. Jedním z výstupů konference tedy bude nově zvolený Výkonný výbor i prezident ČJF,“ uvedla Olga Plachá v nepravidelném Zpravodaji ČJF, který členům chodí prostřednictvím e-mailového newsletteru. 
 
„Všichni chceme, aby ČJF bezchybně fungovala a aby její představitelé měli dostatek energie a chuti k práci. Hlavním důvodem, proč jsme se rozhodli konferenci – která původně neměla hlavní orgány federace volit – udělat volební, je snaha o zlepšení komunikace a vnesení nové energie do vedení ČJF,“ pokračovala Olga Plachá.
 

Psali jsme: Předpokládám, že VV ČJF bude do konference pětičlenný, uvedla Plachá

 
„Z neformálního setkání Rady a Výkonného výboru jsem si odnesla úkol ověřit způsoby, jak naši podzimní konferenci volební učinit. Možností je několik, mým cílem je vybrat takovou, která bude pro členy České jezdecké federace nejvýhodnější. Až ji nalezneme, budu vás o tom informovat,“ dodala prezidentka ČJF. 
 
Zdroj: ČJF
Ilustrační foto: Josef Malinovský



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE