reklama 11D

Řezníčkovo čtvrté místo v Kronenbergu

ikonka

Český reprezentant Martin Řezníček si na konto připsal další úspěch v rámci mezinárodních skokových závodů CSI v holandském Kronenbergu. Během sobotního dne 17. listopadu si totiž zajistil čtvrté místo s Coolmanem 68…
17.11.2018 18:19  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Jednou z nejvyšších soutěží sobotního dne byl parkur 140 centimetrů vysoký. Jednalo se o speciální dvoufázové skákání, kdy do druhé fáze postoupili všichni jezdci, kteří dokončili fázi první. Na parkuru se velice dobře prezentoval český jezdec Martin Řezníček, který opět nechyběl mezi nejlepšími.

Český zástupce sedlal valacha Coolman 68 a dokončil obě fáze bez trestných bodů. Druhou část parkuru navíc dokončil ve velice dobrém čase 27,47 vteřiny. To českému jezdci Martinu Řezníčkovi vyneslo čtvrté místo konečného pořadí.

Sestry De Moussac si bezchybně poradily se skokovou zkouškou 135 centimetrů vysokou, která se jela při CSI2*. Emma Augier de Moussac sedlala klisnu Courage a dokončila v čase 59,87 vteřiny. To jí společně s bezchybnou jízdou stačilo na 17. příčku ve výsledkové listině.

Jen o dvě příčky níže pak dokončila tuto soutěž její sestra Charlotte Augier de Moussac. Ta sedlala valacha Jules Verne DB a jejich čas byl 60,72 vteřiny.

Vzhledem k tomu, že se v soutěži představilo téměř 80 startujících, stačily oba tyto výkony na dekorovanou pozici.

Výborný čas získal v této soutěži další český jezdec, a to Martin Řezníček. S klisnou Caecilia S však jednou chyboval, což ho zařadilo ve výsledcích níže. Jeho čas 54,38 vteřiny by jinak stačil na umístění v elitní osmičce.

Dobré výkony podala Zuzana Zelinková v soutěžích pro mladé koně při CSIYH1*. S šestiletou Ekatharinou dokončila soutěž 120/130 centimetrů vysokou opět bezchybně. O pořadí rozhodoval čas, který zařadil dvojici na jedenácté místo ve výsledkové listině.

Mezi sedmiletými sedlala Zuzana Zelinková hřebce Lint a připsala si 4 trestné body za jedno shození. Na tyto mladé svěřence čekal parkur 135 centimetrů vysoký.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE