reklama 11B

Dvě páteční druhá místa Řezníčka na CSI Kronenberg

ikonka

Vydařený pátek 16. listopadu má za sebou na CSI Kronenberg z české ekipy především Martin Řezníček. Ten si totiž během pátečního programu připsal hned dvě druhé příčky, a to v soutěžích v rámci CSI2*, kde překážky měřily 135 cm a 140 cm…
16.11.2018 21:11  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Obě tyto soutěže byly vypsány jako kvalifikace do finále svých túr. Na překážkách vysokých 135 cm bojovaly dvojice o účast ve finále mále túry. V této soutěži si dojel Martin Řezníček pro první zmíněné stříbro v sedle Caecilii S, s níž dokončil obě fáze bez trestných bodů.

Stejný osud potkal toho jezdce ve dvoufázové soutěži s výškou překážek 140 cm, také v rámci CSI2*, kde obsadil druhou příčku elitního tria spolu s Chanyou.

Tento jezdec nechyběl ani v nejvyšší soutěži dne, a to v kvalifikaci do Grand Prix CSI2*, kde byl pro startující připraven parkur na překážkách vysokých 145 cm. Martinovi Řezníčkovi ale zabránily v postupu do rozeskakování v sedle Coolmana 68 dvě chyby. Lepšího výsledku v této zkoušce dosáhla Zuzana Zelinková, která spolu s Larimou zaznamenala jednu chybu a jeden trestný bod za překročení času.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE