reklama 11A

Zelinková zahájila bezchybně CSI Kronenberg

ikonka

V holandském Kronenbergu se závodí při CSI2* a CSIYH1* od čtvrtečního dne 15. listopadu. Tento den se z české tříčlenné ekipy dařilo především Zuzaně Zelinkové, která si na konto připsala dvě bezchybné jízdy. Při soutěži CSI2* sedlala Larimu…
15.11.2018 17:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Během čtvrtečního dne se skákalo ve dvou zkouškách s výškou překážek 140 centimetrů. Jednou z nich byla kvalifikační soutěži do Grand Prix. Tam jsme měli dva české zástupce. Lepší výkon podala Zuzana Zelinková, která s Larimou nechybovala a dosažený čas 59,91 vteřiny stačil české dvojici na pěkné čtrnácté místo ve výsledkové listině.

Martin Řezníček v této soutěži sedlal valacha Coolman 68 a bohužel neudržel bezchybné konto. Do cíle se dostal v čase 62,41 vteřiny a s osmi trestnými body.

Česká jezdkyně Zuzana Zelinková předvedla vydařenou jízdu také s Ekatharinou. Tuto šestiletou klisnu sedlala na parkuru 120/130 centimetrů vysokém. Jednalo se o dvoufázové skákání, přičemž do druhé fáze postupovali všichni účastníci. Soutěž se jela v rámci CSIYH1*.

Tato česká dvojice si poradila bezchybně nejen s první fází, avšak nechybovala ani v té druhé. Dosažený čas 28,53 vteřiny jen těsně nestačil na elitní desítku. Zuzana Zelinková tak skončila s Ekatharinou jedenáctá.

V téže soutěži jsme měli na startu také další českou reprezentantku, a to Emmu Augier de Moussac. S valachem Nikias Vd Bisschop inkasovala 4 trestné body v první fázi, tu druhou pak dokončila již bez trestných bodů. Pomalejší čas a jedna chyba z první fáze však na přední příčky nestačily.

S klisnou Homey pak Emma Augier de Moussac dvakrát chybovala v první fázi, druhou pak zvládla opět bez trestných bodů.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE