reklama 11D

Pony mistrovství ČR 2019 uzavřela skoková družstva. Vyhráli Středočeši

ikonka

Tým Střední Čechy 1 vybojoval poslední zlaté medaile z mistrovství České republiky v parkurovém skákání pony. Za dvě kola si připsal pouze pět trestných bodů. O stříbro se rozeskakovali zástupce družstev Plzeň 1 a Severní Čechy 1.
25.08.2019 18:09  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
Držitelé zlatých týmových medailí při mistrovství ČR pony 2019 v parkurovém skákání byli známí hned po skončení druhého kola. Stali se jimi členové týmu Střední Čechy 1 ve složení: Nikola Hučková, Lenka Sikorová, Laura Wiesnerová a Kristýna Hájková.
 
O stříbro se rozeskakovali zástupci Plzně 1 a celku Severní Čechy 1. Po dvou kolech měli shodně šest bodů. Nakonec se více radovali plzeňští jezdci Davida Kodadová, Helena Bečvářová, Valerie Janoušková a Sarah Kodadová. Bronz zbyl na Karolínu Mlčochovou, Lauru Veitovou, Karolínu Jandovou a Emu Salákovou. Zatímco stříbrný tým po vyškrtnutí nejhoršího výsledku nezapisoval žádné body navíc, Severočeši jich měli dvacet.
 
Kompletní výsledky najdete na www.zavody-zduchovice.cz. Internetová televize EquiTV.cz nedělní program přenášela živě a připravuje také video záznam.
 

Nepřehlédněte dříve publikované články – viz odkazy níže!





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE