reklama 11D

Petr Lacina o Strzegomi: Konarski připravil technicky náročnou trať

ikonka

Ve dnech 10. až 13. října reprezentovala velmi početná česká ekipa na mezinárodních závodech všestrannosti ve Strzegomi v Polsku. Stavitel Marcin Konarski účastníky tentokrát opravdu nešetřil a řada jich nedokončila. Nejvíce se dařilo Petru Lacinovi.
13.10.2019 20:33  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12B

V polovině října hostil rozsáhlý polský areál ve Strzegomi mezinárodní závody ve všestrannosti, jichž se účastnila také početná česká ekipa. Stavby tratí se tradičně ujal domácí Marcin Konarski a vzhledem k početným startovním polím si mohl dovolit využít řadu technicky náročných pasáží, díky nimž desítky jezdců nedokončily.
 
Z Čechů se nejvíce dařilo Petru Lacinovi: "S Kimou-H jsme poprvé startovali na úrovni dvou dlouhých hvězd. Kros překonala bez problémů jen s drobnou časovou penalizací. V sobotu jsme chybovali jednou na parkuru, čímž jsme skončili na konečném dvaadvacátém místě. Kamikatze absolvovala soutěž na úrovni čtyř dlouhých hvězd. Drezura se nám kvůli nervozitě koně moc nepovedla. Kros se vyvíjel dobře, bohužel však na třicátémprvním skoku nám při výjezdu z vody nevyšel odskok na špici a vysloužili jsme si jednu neposlušnost. Nedělní parkur jsme zajeli se dvěma chybami. V celkovém pořadí jsme pak dokončili osmnáctí z 31 startujících."
 
CCI2*-L dokončili v sekci A také Lucie Hlavatá a Kai jako čtyřiadvacátí, Petr Myška a Nick třicátíšestí a Michal Slezák s koněm Over Look čtyřicátíčtvrtí, v sekci B pak Betty Richtrová a Mameha dvacátéprvní, Natalia Tarabini a Ryko dvacátítřetí a Alžběta Vyštajnová s Elzarem dvacátípátí.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto archiv Petra Laciny




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE