reklama 11A

Příhoda na CCI4* ve Strzegomi zajel solidní drezuru, ale umí to i lépe

ikonka

Velmi solidní výkon předvedl v páteční drezurní zkoušce při CCI4*-S v polské Strzegomi český reprezentant Miloslav Příhoda s Ferreolusem Lat. Za svoji úlohu dostal od rozhodčích 35,50 bodu. Předešlé čtyřhvězdové závody pro něj však začaly lépe.
02.08.2019 11:27  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12C

 
Do sobotního krosu při CCI4*-S ve Strzegomi bude český reprezentant Miloslav Přihoda startovat v sedle Ferreoluse Lat se zatížením 35,50 body, což je jeho výsledek z páteční drezury, kterou absolvoval v dopoledních hodinách. Do závodu vstupoval jako devatenáctý na startu a po jeho výkonu se jednalo o průběžně dvanáctý nejlepší výkon. 
 
Při srovnání dílčích výsledků z předešlých čtyřhvězdových závodů je to o něco horší začátek. Na květnových závodech v Baborówku zajela naše dvojice drezuru za rovných 33 bodů, během dubnového mítinku v Sobotech dokonce za 30,7 bodu. 
 
AKTUALIZACE:
Miloslav Příhoda nakonec s Ferreolusem Lat obsadil v drezurní zkoušce 36. místo. Výsledky jsou však velmi vyrovnané, a tak sobotní kros může pořadím pořádně zamíchat. S 27,9 body vede Michael Jung z Německa, druhý je jeho krajan Felix Etzel. Pod stejnou vlajkou závodí i třetí Sandra Auffarth a čtvrtá Nadine Marzahl.
 

PSALI JSME: Příhoda: Ve Strzegomi se budeme snažit urvat nějaké olympijské body

 
Závody ve Strzegomi jsou však na úplném začátku, a tak je vše stále otevřené. Další vývoj budeme na Jezdci.cz bedlivě monitorovat. Průběžné výsledky můžete sledovat POD TÍMTO ODKAZEM
 

Živý on-line přenos najdete TADY





reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE